Partner

Zoezi, det enkla affärssystemet för friskvårdsbranschen, samarbetar med Zesec som integrationspartner. Genom integrationen kan dina kunder öppna dörrar och få tillträde till träningsanläggningen med mobiltelefonen utefter behörigheter på träningskortet i Zoezis affärssystem.

Med Zesec ger du dina kunder smidig tillgång till anläggning utan fysiska taggar eller passerkort, vilket erbjuder en överlägsen kundupplevelse.

Zoezi och Zesec förstärker ditt gym- eller friskvårdsföretag med en lösning som inte bara är enkel och funktionell utan också skalbar. Samarbetet kan skräddarsys för att stödja din tillväxt och framgång. Kontakta oss idag!

Kontakta oss

Så här får du mobil passage på ditt gym

Beställning av tjänsten 

Du beställer tjänsten genom att anropa tillvalet Zesec i Zoezis tillvalsbutik eller genom kontakt till support. Efter Zesec fått in beställningen av Zoezi skickas enheten som ska styra dörren från Zesecs lager till dig. Det krävs en enhet för var dörr som ska styras. 

Bekräftelse 

Zesec ansvarar för att ta kontakt med dig för ytterligare information och installatören då vi vill utbilda din installatör innan installation, på så sätt undviker vi felaktiga installationer. Behöver du hjälp med att hitta installatör hör av dig till info@zesec.com

Installation

Efter installatören är utbildad så utför denne installation och skickar in avprovningsformulär. Godkänner Zesec installationen via det, så meddelar vi Zoezi vilken i sin tur kopplar på integrationen i Zoezi appen åt dina medlemmar.

Medlemmarna öppnar dörren digitalt! 

Nu kan alla som har medlemskap öppna dörren digitalt via Zoezi appen. Du vet vem som har tillgång till appen och till gymmet, smidigt för din medlem och smidigt för dig. Välkommen till en taggfri värld!