fbpx

Bli återförsäljare
till Zesec

Bli återförsäljare idag och ta del av en växande marknad 

Med Zesec kan du erbjuda dina kunder en innovativ och säker lösning för digitala öppningar som inte bara förbättrar deras dagliga verksamhet utan också sparar tid och pengar.

Som återförsäljare av Zesec får du tillgång till en produkt som är enkel att implementera och stödjer både dig och dina kunder genom hela processen – från installation till daglig användning. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som gör det möjligt för dig att skapa ett attraktivt erbjudande till dina kunder samtidigt som du behåller goda marginaler. Dessutom ingår du i ett nätverk av återförsäljare som delar kunskap och erfarenheter, vilket ger dig ytterligare en fördel i marknaden.

Kontakta oss idag för att bli en del av Zesecs återförsäljarnätverk och börja din resa mot nya affärsmöjligheter!

Bli återförsäljare

Bli återförsäljare till Zesec

 

 

N

Kostnadseffektivt passersystem

N

Marknades smartaste porttelefoni

N

Uppgraderar befintliga system till digitalt

N

Fler potentiella installationer

N

Utöka din produktkatalog

N

Merförsäljning

Hur fungerar Zesec?

Digitala säkerhetslösningar för Mobil Passage och Mobil Porttelefoni

Vi erbjuder avancerade digitala säkerhetslösningar för mobil passage och mobil porttelefoni. Genom att användare installerar en app på sin smartphone som agerar som en digital nyckel, kan de enkelt öppna dörrar eller kommunicera med porttelefonisystem utan behov av fysiska nycklar eller passerkort.

Systemet bygger på säker teknologi som krypterar kommunikationen mellan användarens mobiltelefon och Zesecs servrar, vilket ger högsta säkerhetsnivå. Installationen är enkel och kan integreras i befintliga låssystem och porttelefonisystem, vilket gör det flexibelt för både nya och gamla byggnader. Vår plattform inkluderar administrativa verktyg för fastighetsägare och företag för att hantera åtkomstbehörigheter och övervaka användningen, vilket ökar säkerheten och användarvänligheten.

Bli återförsäljare

Ta del av ditt erbjudande idag!

Bli återförsäljare