fbpx

Mobil porttelefoni med

video och passage

Zesecs Mobila Porttelefoni gör att du inte längre vara på plats för att hantera besökare, utan får ett samtal i mobilen med video och kan välja att öppna eller avisa besöket. Med Mobil Passage har du alla dina dörrar samlade i mobilen. Våra tjänster revolutionerar nyckelhantering och inpassering!

Besökare skannar  QR-kod med mobilen

Efter att besökaren har skannat QR-koden med kameran i sin smartphone så kan denne välja den dom vill besöka i en digital besökslista, och ringa på. Besökaren behöver inte någon app för att skanna QR-koden och ringa på.

Mottagare får ett videosamtal

Mottagarens mobil ringer och vid svar så kopplas ett video- och röstsamtal upp med besökaren, genom mottagarens Zesec app. Mottagaren väljer att släppa in eller avvisa besöket på distans.

Öppna dörren med mobilen

I appen för Mobil Passage samlar man och hanterar sina digitala lås på ett och samma ställe. Appen har flera smarta funktioner som underlättar vardagen.

Det finns möjlighet att snabbt och enkelt dela ut en permanent eller tillfällig nyckel, kontrollera aktivitetsloggar eller återkalla en utdelad nyckel. Appen stödjer Bluetooth och NFC (Near Field Communication). Appen finns tillgänglig för gratis nedladdning i App Store och i Google Play.

Boka en demo med Mattias

 

Få en presentation av Zesec

 

N

Hur kan våra tjänster tillämpas hos dig

N

Vilka fördelar finns det med att digitalisera

N

Hur mobil porttelefoni och passage fungerar