fbpx

Så fungerar Zesec

Videosamtal

Utöka

Snabbt

Tryggt

Obegränsat

Mobilt

Zesec moderniserar låshantering genom att kombinera mobil porttelefoni med video och passage, så att du kan kontrollera tillträde direkt från din smartphone. Vårt system förvandlar traditionella lås till smarta enheter enkelt och kostnadseffektivt. Besökare använder en QR-kod för att ansluta via video och röstsamtal, vilket ger säker och smidig tillträdeskontroll utan ytterligare appnedladdningar. Zesec erbjuder en användarvänlig, nyckelfri lösning som ökar både komfort och säkerhet.

N

Sömlös passage

N

Mobil portelefoni med video

N

Öppna på distans

N

Gör dina lås digitalt uppkopplade

Våra tjänster

Adminportalen MyZesec


Företag och bostadsrättsföreningar kan enkelt administrera sina behörigheter i webbportalen MyZesec. Behöver någon hantverkare tillfällig tillgång till fastigheten under en period? Då kan tidsbegränsade nycklar delas ut som automatiskt upphör att gälla när tiden gått ut. Tillgång till aktivitetsloggar skapar bättre säkerhet och kontroll över vad som sker i fastigheten.
Läs mer →

Porttelefoni med video


Tekniken för Mobil Porttelefoni finns redan i dagens smartphones. Genom att ersätta eller bara komplettera den gamla porttelefonen med en QR-kod, kan besökaren skanna och välja vem man vill besöka från en digital boendelista. Besökaren behöver inte ladda ner någon app. Ett video- och röstsamtal kopplas upp med mottagarens smartphone som kan välja att släppa in eller avvisa besöket, även på distans.
Läs mer →

Mobil Passage - digitala nycklar


I appen för Mobil Passage samlar man och hanterar sina digitala lås på ett och samma ställe. Appen har flera smarta funktioner som underlättar vardagen. Exempelvis finns möjlighet att snabbt och enkelt dela ut en permanent eller tillfällig nyckel, kontrollera aktivitetsloggar eller återkalla en utdelad nyckel. Appen stödjer Bluetooth och NFC (Near Field Communication).
Läs mer →

Vår styrenhet Zesec MX

De flesta entréportar är utrustade med ett enkelt elslutbleck som öppnas med kod, kort eller nyckelbricka. Att byta ut ett elektriskt lås mot ett digitalt innebär inte sällan höga kostnader för fastighetsägare. Lösningen är att uppgradera det befintliga elektriska låset eller elslutblecket med Zesecs digitala styrenhet MX.
Styrenhet är uppkopplad via 4G/WiFi och kan hantera obegränsat antal användare.

Läs mer →

Få en offert

Så fungerar Zesec

Zesec backend ligger i molnet och är byggd för att vara skalbart. Via Zesec administrationsportal MyZesec kan admin hantera företag, platser, dörrar, nyckeldelning till användare och porttelefoni.
Zesec tillhandahåller Mobil porttelefoni med video och passage till användare i Zesec-appen (tillgänglig för iOS- och Android-telefoner). Med Zesec-appen flyttas nycklar in i mobiltelefonen vilket innebär att användarna bara behöver en smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden.

Fastigheternas befintliga ellås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med vår styrenhet MX som installeras av Zesec certifierade installatörer. MX kommunicerar via 4G/WiFi och Bluetooth. Zesecs molnbaserade porttelefon med QR-kod gör att hyresgästen kan svara via video- och röstsamtal på en smartphone och öppna eller avvisa besöket från var som helst i världen. Med hjälp av vårt molbaserade backend öppnar vi även andra typer av lås genom egna integrationer och integrationspartners.

Boka Demo

 

Få personlig demonstration med en av våra experter!

 

N

Hur mobil porttelefoni med video och passage fungerar

N

Vilka fördelar finns det med att digitalisera

N

Hur våra tjänster kan tillämpas hos dig