fbpx

Partner

Wondr är det smarta, avancerade och användarvänliga affärssystemet för hela träningsbranschen. Wondr arbetar mot ett mål. Att kunder ska bli mer lönsamma! På en plattform kan gym välja att integrera allt dom behöver som bland annat:

  • Kundregister, skapa specifika mottagarlistor för utskick, 
hantera bokningar och skräddarsy medlemskapsavtal.

  • Bokningssystem, enkel och smidig bokning av allt från gruppträningspass till massagebokning. Skräddarsy bokningsregler, styr bokningstillgång för olika medlemskap, hantera personalschema och erbjud drop-in klasser för nya kunder direkt via er hemsida. Wondrs bokningssystem kan anpassas och användas på en mängd olika sätt.


  • Medlemskap styr årskort, klippkort, månadskort och allt däremellan! Oavsett om det är ett vanligt klippkort eller ett välkomsterbjudande som automatiskt ska löpa över i ett ordinarie medlemskap så kan det skapas i Wondr.

Kontakta oss

Såhär får du mobil passage på ditt gym 

Beställning av tjänsten 

Du beställer tjänsten via Wondr och får beställningsformulär till Zesec. Där fyller du i hur många dörrar du önskar aktivera och vilken installatör Zesec ska ta kontakt med. Behöver du hjälp hör av dig till info@zesec.com

Avtal och orderbekräftelse 

Efter Zesec fått in beställningen får du ett avtal att skriva på som bekräftar beställningen av mobil passage från Zesec. Zesec tillhandahåller sina villkor och tar betalat för tjänsten. Wondr tar betalt för sina extra tillägg. Efter påskrift skickas enheten ut till dig.

Installation

Zesec vill utbilda din installatör så inga felaktiga installationer görs, om enheten går sönder gäller inte garantin. Efter installatören är utbildad så utför denne installation och skickar in avprovningsformulär. Godkänner Zesec installationen via det, så meddelar vi Wondr som kopplar på integrationen i Wondr appen åt dina medlemmar.

Medlemmarna öppnar dörren digitalt! 

Nu kan alla som har medlemskap öppna dörren digitalt via Wondr appen. Du vet vem som har tillgång till appen och till gymmet, smidigt för din medlem och smidigt för dig. Välkommen till en nyckelfri värld!