fbpx

Bli vår partner

Genom att bli partner till Zesec kan du erbjuda sömlös integration och inpassering genom din egna app eller webb. Du får mervärde för dina tjänster och kan ta ut en kostnad mot kund. Din kund kan i sin tur hantera inpassering eller erbjuda sina medlemmar mobil passage. Vi öppnar för en unik möjlighet att ligga i framkant inom säkerhetsteknik! Ta kontakt med oss eller boka en demo för att höra mer.

Bli partner till Zesec

 

 

N

Befintligt system kompletteras enkelt

N

Förmåner i partnersamarbete

N

Skala upp med fler kunder

N

Sömlös mobil inpassering för kunden

N

Utöka din produktkatalog

Vad säger våra partners?

"Zesec är en digital, modern och användarvänlig passagelösning baserad på molnteknik där potentialen är enorm. Vi på BRP ser fram emot att skapa mer värde för våra kunder tillsammans med Zesec"

Marc Tørnstrøm VD för BRP Systems Danmark.

"Pair har som ambition att expandera på 10 nya marknader inom 3 år. Tillsammans med Zesecs sömlösa teknik som fungerar i alla länder kan våra plattformar erbjuda en mycket stark tjänst till bland annat hotellgäster."

Per Gerleman VD på Pair.

"Zesecs nyckelfria lösningar är optimalt för Wondr i ett skede där vi växer med 15 träningsanläggningar i månaden och får in 30-40 stycken leads månatligen utan någon betald marknadsföring. Vi ser fram emot att bygga infrastruktur och positiva kundupplevelser på gym- och träningsanläggningar världen över med Zesec."

Johan Vågerdal på Wondr.

"Vi har märkt att intresset för tillträdeslösningar från Zesec ökat och att samarbeta kring access, passage och tillträde till fastighetens alla dörrar, som är det mest expansiva området just nu inom fastighetsbranschen, känns helt rätt. Våra kunder efterfrågar dynamiskt och enkelt digitalt tillträde till olika dörrar i fastigheterna för såväl boende, fastighetsskötare som tredjepartsleverantörer"

Max Sandberg

Sälj- och marknadschef
Srenity Solutions.

"Zesecs innovativa produkter och tjänster är helt rätt i tiden och hjälper oss att leverera våra moderna parkeringstjänster till kunderna. Zesecs tjänst Mobil Passage i kombination med bolagets digitala styrenhet MX gör att vi nu smidigt, enkelt och kostnadseffektivt kan erbjuda våra kunder inpassering via mobilen"

Tore Brännfors VD på Parkona.

"Vi på FastPark ser fram emot att rulla ut den här lösningen tillsammans med Zesec till våra kunder och partners. Vår gemensamma integration med Zesec möjliggör bilister att komma åt garageplatser och parkeringar bakom grind vilket är ett mycket bra komplement till FastParks nuvarande bokningstjänster då Zesec är i framkanten gällande inpassering. Vi är i dialog med större fastighetsägare i Sverige som visar intresse för den här innovativa lösningen att tillgängliggöra parkeringsplatser över hela Sverige"

Albin Samuelsson, CEO på FastPark.