fbpx

Zesec digitala styrenhet MX

De flesta entréportar är utrustade med ett enkelt elslutbleck som öppnas med kod, kort eller nyckelbricka. Att byta ut ett elektriskt lås mot ett digitalt innebär inte sällan höga kostnader för fastighetsägare. Lösningen är att uppgradera det befintliga elektriska låset eller elslutblecket med Zesecs digitala styrenhet MX.

Styrenhet är uppkopplad via 4G/WiFi och kan hantera obegränsat antal användare. MX tillsammans med vår app möjliggör mobil styrning av dörrar, grindar, portar och bommar – på plats eller distans. Installation sker i anslutning till den dörr som skall styras. Enheten är IP68-klassad och kan användas i utomhusmiljö. Med MX på plats kan man aktivera tjänsten Mobil Porttelefoni med Passage

Få en offert

Så fungerar Zesec

Zesec backend ligger i molnet och är byggd för att vara skalbart. Via Zesec administrationsportal MyZesec kan admin hantera olika fastigheter, företag, platser, dörrar, nyckeldelning till användare och porttelefoni. Zesec tillhandahåller mobil porttelefoni med video och passage till användare i Zesec-appen (tillgänglig för iOS- och Android-telefoner). Med Zesec-appen flyttas nycklar in i mobiltelefonen vilket innebär att användarna bara behöver en smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden.

Fastigheternas befintliga ellås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med vår styrenhet MX som installeras av Zesec certifierade installatörer. MX kommunicerar via 4G/WiFi och Bluetooth. Zesecs molnbaserade porttelefon med QR-kod gör att hyresgästen kan svara via video- och röstsamtal på en smartphone och öppna eller avvisa besöket från var som helst i världen.
Med hjälp av vårt molbaserade backend öppnar vi även andra typer av lås genom egna integrationer och integrationspartners.

Boka demo med Mattias

 

Få en presentation om Zesec

 

N

Hur mobil porttelefoni och passage fungerar

N

Hur våra tjänster kan tillämpas hos dig

N

Vilka fördelar finns det med att digitalisera