fbpx

Om Zesec

Zesec är en banbrytande aktör inom digital låshantring. Vi erbjuder marknadens smartaste och enda Mobila Porttelefoni med video och passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen så att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med vår styrenhet MX som installeras av våra certifierade installatörer.

Med vår patentsökta och molnbaserade tjänst porttelefoni med QR-kod kan besöksmottagaren via ett video- och röstsamtal i sin mobil välja att släppa in eller avvisa besöket, även på distans.

Vad säger våra kunder?

”Vi vill kunna erbjuda våra medlemmar en modern enkel lösning för porttelefoni och ge studenterna en mer flexibel vardag. Med Zesecs produkter och tjänster ökar tryggheten samt säkerheten då våra medlemmar kan låsa upp portar med distansöppning samt se vem som ringer på dörren, det ser vi väldigt positivt på.”

Anna-Carin Andersson VD Stiftelsen Västmanlands-Dala nations studentbostäder.

”Att välja Zesecs tjänst för mobil porttelefoni erbjuder våra kollegor en modern och smidig nyckelhantering samt flexibilitet i sin vardag, det är innovativt och spar tid. Besökaren skannar en QR-kod i entrén och väljer vem man vill besöka från en digital lista i telefonen. Ett video- och röstsamtal kopplas upp med mottagarens smartphone. Vi är mycket nöjda med installationen och funktionen”


Tony Ortenlöf CTO på HallandsHamnar.

”Att kunna använda mobil porttelefoni och öppna på distans är fantastiskt smidigt. Vi som har verksamheter på Porslinsfabriken får en enklare vardag när besökare kan ringa direkt till den de ska besöka från en digital porttelefonilista. Det fungerar snabbt, smidigt och sparar oss mycket tid”

Tim Essell VD på Boxmeal ett av de verksamma företagen på Porslinsfabriken.

”Hyresgästerna här i Gävle är mycket nöjda med den digitala porttelefonin och användarvänligheten i Zesecs produkter samt tjänster vilka används flitigt.”


– Krister Palm Teknisk Förvaltare på Diös Fastigheter AB.

”Vi har nu fått ett lätt administrerat system som gör det enkelt att både dela ut nycklar när det är mest praktiskt eller öppna på distans när det passar, det kan vara allt ifrån medlemmar som har hyrt bastu till personer som behöver tillgång inför förberedelser av kalas. Att på ett enkelt sätt kunna dela ut nyckel eller öppna för den som behöver tillgång till lokalen har gjort styrelsemedlemmarnas vardag mycket smidigare”

Anders Karlsson Ordförande i Glommens Bygdegårdsförening

Bli återförsäljare

Bli återförsäljare till Zesec idag och ta del av en växande marknad där digitala lösningar står i fokus.