fbpx

Nyckelfritt tillträde sparar tid, pengar och miljön för Wondrs kunder

Zesec och Wondrs partnerskap inleddes under sommaren 2022 och har sedan dess vuxit exponentiellt. Samarbetet omfattar idag ett 50-tal gym i Sverige och Norge

Zesec erbjuder Wondr och bolagets kunder en enkel digital inpasseringslösning där medlemmarna får tillgång till gymmens faciliteter med ett enkelt knapptryck på sin smartphone.

– Integrationen med Wondr är ett utmärkt exempel hur stor kundnytta kan skapas genom partnerskap. Där Wondrs kund valt att installera Zesecs mobila passagelösning har medlemmar som bokat träningstid numera tillträde till lokalen genom en digital öppningsknapp i sin mobil. Det är inte bara en bra service till medlemmarna, det spar också tid, pengar och miljön, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

– Sedan Avarn Security Karlstad installerade Zesecs modul MX och vi kunde integrera Zesecs tjänster med Wondrs app har gymägandet blivit enklare samt smidigare. Nu bokar och öppnar våra medlemmar träningsanläggningen genom en och samma app vilket gör det enklare för alla, säger Cissi Norlander delägare till gymmet CrossFit Vimur (Wondr-kund).

Om Wondr
Wondr är det smarta, avancerade och användarvänliga affärssystemet för hela träningsbranschen. På Wondr arbetar vi mot ett mål. Att våra kunder ska bli mer lönsamma! Detta har vi med oss i allt från utveckling av nya funktioner till supportsamtal. Att skaffa Wondr ska vara ett positivt affärsbeslut och över tid innebära ökad lönsamhet. Wondr grundades i Sverige och har kontor i Jönköping samt Västerå

www.wondr.cc

Om Zesec
Zesec Production AB är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrätts-föreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefonil med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Zesec Production AB

Hulda Mellgrens gata 11 B
SE-421 32, Västra Frölunda

Företaget

Om Zesec

Kontakta oss

Blogg

FAQ

Produkter

MX

App

Adminportal

Support

Personuppgiftspolicy

Allmänna vilkor för tjänsteleverans

Allmänna försäljnings-,garanti- och returvillkor

Zesec © 2024. All rights reserved.