fbpx

Avtal med Inlet AS i Norge skapar nya affärsmöjligheter

Inlet AS har byggt integrationer med marknadens främsta lås- och passersystem. Zesec har byggt integration med Inlet. Det innebär att Zesecs tjänster Mobil Passage och Mobil Porttelefoni kan levereras till kunder med exempelvis Assa Abloy ARX, Salto KS och Space, Dormakaba Exivo och RCO. Avtalet innebär också att Inlet omvänt kommer att erbjuda marknaden Zesecs produkter och tjänster

– Inlet är specialister på integrationer mot lås- och passersystem samt automatiserade processer. Genom avtalet kan vi tillsammans erbjuda kunder med exempelvis Assa Abloy ARX och RCO att låsa upp dörrar på plats eller på distans, via Zesecs samlingsapp. Det innebär att vi kan leverera accesslösningar till kunder med befintliga passersystem på samma sätt som våra branschkollegor, säger Magnus Gilborne CEO på Zesec.

– Våra partners och kunder har efterfrågat typen av lösning där till exempel en besökande kan scanna en QR-kod, aktivera ett videosamtal och öppna en dörr. Vi ser ett stort värde av att tillsammans med Zesec kunna leverera denna lösningen i marknaden, säger Thomas A. Wisur CEO på Inlet.

Om Inlet
Inlet är ett norsk SaaS-bolag och erbjuder styrning av digitala lås och passersystem kopplat till alla slags software-lösningar. Målsättningen är automatiserade processer där till exempel ett bokningssystem kan skicka ut pinkoder till sina kunder, eller att användare kan öppna dörrar via en app.

Således kan hyresvärden fokusera på god kundservice, snarare än administration och leverans av nycklar och koder. Det är kostnadseffektivt för hyresvärden och ger samtidigt kunden en enklare och bättre upplevelse. Bland våra kunder finns kommuner, lägenhetshotell, alpindestinationer och andra operatörer som vill hyra ut eller dela med sig av sina resurser. Vi kan skapa lösningar för att hyra ut allt som går att låsa och öppna. Enklare uthyrning bidrar också till cirkulär ekonomi! När vi hyr och delar resurser förbrukar vi mindre. Bra kundresor, förbättrad lönsamhet och minskat miljöavtryck – det är hållbarhet för oss.

www.inlet.no

Om Zesec
Zesec Production AB är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrätts-föreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefonil med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Zesec Production AB

Hulda Mellgrens gata 11 B
SE-421 32, Västra Frölunda

Företaget

Om Zesec

Kontakta oss

Blogg

FAQ

Produkter

MX

App

Adminportal

Support

Personuppgiftspolicy

Allmänna vilkor för tjänsteleverans

Allmänna försäljnings-,garanti- och returvillkor

Zesec © 2024. All rights reserved.